top of page

Disclaimer

Deze website is eigendom van Ost Houthandel. De inhoud van deze site, met inbegrip van logo’s, foto's, data, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Ost Houthandel of betrokken derden. 

De informatie op deze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Ost Houthandel tracht een een volledigheid, juistheid en nauwkeurigheid van de ter beschikking gestelde informatie na te streven. Echter is het gebruik ervan op eigen risico en kan Ost Houthandel niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden of onvolledigheden aangaande de verstrekte informatie. Aan de gegevens, zoals die worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting. Het is louter voor informatieve doeleinden. 

Ost Houthandel kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze website. Indien u onjuistheden of onvolledigheden zou vaststellen betreffende de verstrekte informatie die via de website ter beschikking wordt gesteld, kan u Ost Houthandel op de hoogte brengen, gezien de website doorgaans gewijzigd of aangevuld kan worden. 

Neem contact op
Disclaimer: Het verhaal
bottom of page